Wie zijn wij?

Familiebedrijf

New Administration is een familie bedrijf in een modern jasje. Ontstaan vanuit de passie om de ondernemer te begeleiden en vooruit te helpen.

Bert Benschop heeft ruim 30 jaar ervaring in meerdere sectoren als administrateur. Hierdoor voegt hij dus zowel de nodige kennis als expertise toe. Zoon Arnout Benschop is een meerwaarde in ondernemerschap en e-commerce. Zus en Dochter is een waardevolle toevoeging op het gebied van digitale innovatie en administratie. Dit bleek het begin van een nieuw avontuur.

New Administration

Kernwaarden zoals expertise, innovatie en ondernemerschap is een formule voor effectiviteit en efficiëntie. Hier kunt als ondernemer dus optimaal van profiteren. De scherpe prijzen zijn een gevolg van een innovatieve en efficiënte werkwijze. Deze werkwijze zorgt er bovendien voor dat uw administratie geen last is. Een volledige nieuwe benadering van administratie dus. 

Onze garantie: Altijd binnen 5 dagen bij!

Bel mij terug

Werkwijze

  • Snelle verwerking van gegevens 
  • Persoonlijke begeleiding
  • Verlengstuk van de ondernemers
  • Periodieke terugkoppeling
  • Vast bedrag per maand
  • Geen onverwachte kosten

Digitale vernieuwing

Profiteren van digitale vernieuwingen geeft ons de gelegenheid uw administratie razendsnel te verwerken. Hierdoor kunt u zich dus optimaal richten op ondernemen.  New Administration verzorgt uw volledige administratie. Van verkoopfactuur tot loonstrookje. Daarnaast geven wij u inzicht in uw administratie door middel van een app op uw smartphone.

Wilt u meer weten over New Administration? Neem dan contact met ons op!